Adria Advent Marathon

  • 10. Adria Advent Maraton, jedini profesionalni međunarodni trkači maraton i polumaraton u Europi koji se trči neposredno uz morsku obalu, održao se u nedjelju, 28.11.2021., u Crikvenici. Zahvaljujemo svim sudionicima i navijačima koji su podržali Run ‘n’ Fun vikend u Crikvenici.


Gastro-enološka ponuda

Stoljetna tradicija ugostiteljstva i hotelijerstva očituje se u posebnosti okusa i mirisa nacionalne hrvatske kuhinje. Bogatstvo okusa čine prirodni sastojci iz morskih namirnica i škrte primorske zemlje. Stoljetna oaza zdravstvenog turizma obiluje i posebnostima primorske kuhinje u kojoj su naglašena jela pripremljena na tradicionalan način.

Eventi

Obratite nam se s povjerenjem za organizaciju svih vaših poslovnih događanja, svečanosti i vjenčanja, uz vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo.

MICE

U našim hotelima raspolažemo multifunkcionalnim dvoranama opremljenim za sve vrste poslovnih skupova i prezentacija. Kontaktirajte nas kako bismo Vam pružili sve detaljne informacije.

Plaže

Crikvenička i Makarska rivijera obiluju dugim prekrasnim plažama te kristalno čistom moru. Svatko će pronaći svoju idealnu pješčanu ili šljunčanu plažu s brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, ili pak mirnu prirodnu uvalu uronjenu u mediteransko raslinje.

Povijest i kultura

Bogata povijest i kulturno naslijeđe čine našu zemlju jedinstvenom.

Sport i rekreacija

Na Rivijeri Crikvenica i u okolici pruža se niz mogućnosti za sve one koji žele aktivno provesti svoj odmor. Blaga klima omogućuje bavljenje sportom na otvorenom tijekom cijele godine. Svaki će ljubitelj sporta ovdje pronaći nešto za sebe: od rukometa, košarke, odbojke, malog nogometa, tenisa, stolnog tenisa do jedrenja, plivanja, ronjenja i ribolova.

Wellness&SPA

Spajanje duha i tijela, te zdrava prehrana i vježbanje čine naš život kvalitetnijim. Opustite se u jednom od naših SPA centara uz ponudu raskošnih masaža i SPA tretmana.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).