Pet friendly

Wow smještaj za vaše čupave ljubimce

Wow smještaj za vaše čupave ljubimce

Ushićeni vau-vau na spomen Hotela Katarina u pitoresknom Selcu na crikveničkoj rivijeri.

Kada biste svog četveronožnog ljubimca upitali za savršenu destinaciju i smještaj u kojem bi s vama volio provesti odmor, nedvojbeno biste dobili ushićeni vau-vau (vjerojatno i više njih) na spomen Hotela Katarina u pitoresknom Selcu na crikveničkoj rivijeri.

Osim što je omiljena među turistima, ta se rivijera proslavila i kao omiljena pet-friendly destinacija za čupave ljubimce zahvaljujući uređenim plažama za pse od koji se posebno izdvaja planetarno popularna Monty's Dog Beach and Bar. Ta nesvakidašnje uređena plaža s barom koji, osim osvježenja za vlasnike nudi i piće i razne poslastice za pse, kao i niz aktivnosti i događanja u koja se mogu uključiti i psi i njihovi vlasnici, tek je dva kilometra udaljena od pet friendly Hotela Katarina. A tek tamo počinje pravi hedonizam za vaše čupavo klupko sreće.

Za trenutke odmora od uzbudljivog dana tamo ih očekuju anatomski krevetići, od imitacije kože, dok će ih u modernoj i protukliznoj posudici od bambusa nesumnjivo oduševiti ručno rađeni ukusni keksići bez konzervansa, aditiva i pojačivača okusa ili snackers dehidrirane jadranske papaline, low-fat proteinska poslastica u kojoj će podjednako uživati i psi i mačke. Uvjereni smo da će vlasnike pasa među vama oduševiti i rolice od limuna i lavande za skidanje dlake i prljavštine s kućnog ljubimca, kao i sa tekstila. Pravi hit je i Pet secret Aromatherapy sapun za pranje i njegu šapica koji učinkovito uklanja prljavštinu nakon šetnje i boravka u prirodi. Uistinu vrijedi svakog centa uzmete li u obzir da su mu baza sto posto čista eterična ulja čajevca i limunske trave, poznata po antibakterijskom djelovanju, afrički karite maslac za regeneraciju kože i zob bogata avenantramidima koja djeluje istovremeno protuupalno i kao snažni antioksidans. U hotelu ćete dobiti i vrećice za izmet, a upitate li domaćine, rado će vam dati i ideje za provesti savršen dan na rivijeri u pratnji najvjernijeg prijatelja.

Nije li to woooow?