Aktivan odmor

Aktivan odmor i atrakcije

Aktivan odmor i atrakcije

Jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u ovom dijelu Europe – crikvenička rivijera poznata je po svom azurnom i kristalno čistom moru, prelijepim prirodnim plažama te blagoj i ugodnoj klimi koja je prati tokom cijele godine. 

A ako se ovdje zateknete u kasno proljeće, ljeto ili ranu jesen, ne propustite posjetiti neku od prekrasnih obližnjih plaža i uživati u brojnim morskim sportovima i atrakcijama koje se nude.

Hotel & Annex Omorika i Hotel & Resort Ad Turres

Bilo da želite aktivno provesti vrijeme ili se samo opustiti, u blizini ćete pronaći živahnu šljunčanu plažu koja nudi ponešto za svačiji ukus.

Za one avanturističkog duha, tu su adrenalinski sportovi poput popularnog parasailinga ili pak skijanja na vodi, dok vodeni tobogani i uzbudljivi aquapark garantiraju zabavu za cijelu obitelj. Ako pak više uživate u mirnijim aktivnostima, na plaži se mogu iznajmiti pedaline, kajaci i SUP daske na kojima možete opušteno istraživati prekrasnu crikveničku obalu.

Hotel i Annex Slaven

Posjetite jednu od najljepših plaža na crikveničkoj rivijeri i uživajte u brojnim aktivnostima i sadržajima koji se nude, poput vodenih tobogana koji će oduševiti mališane ili najma pedalina, savršenih za pronalazak najboljih mjesta za kupanje. Na plaži se nalazi i ronilački centar u kojem ćete pronaći svu potrebnu opremu, kao i ture pod stručnim vodstvom koje će Vam otkriti najbolje podvodne lokacije skrivene u čarobnim jadranskim dubinama.

Hotel Katarina i Elements Camping Selce

Ako ste u potrazi za adrenalinom i jurnjavom po valovima, Watersport centar Selce mjesto je koje ne smijete propustiti posjetiti. Ovdje se možete prijaviti za avanturu uzbudljivog parasaiinga, sami ili s do tri prijatelja, unajmiti tube, banana čamce ili motorni brod te se uputiti u nezaboravno istraživanje ove prekrasne rivijere.

Ukoliko pak poželite zaroniti ispod morske površine, u obližnjoj školi ronjenja pronaći ćete specijalizirane tečajeve, kao i svu potrebnu opremu za istraživanje skrivenih podvodnih špilja i uvala.

Holiday Resort Kačjak

Šarmantan poluotok Kačjak nudi prekrasne prirodne (i naturističke) plaže, malene uvale i brojne skrovite kutke za uživanje u ljetu i morskim radostima. Najveća je istoimena plaža Kačjak, na kojoj ćete pronaći raznolike vodene sportove i atrakcije, kao i centar u kojem možete unajmiti pedaline, kanue i kajake te brojne rekvizite i opremu.