Vjenčanja

Čarobna vjenčanja

Čarobna vjenčanja

Izgovorite sudbonosno ''da'' uz očaravajući šum mora i valova na jednoj od naših prekrasnih lokacija smještenih na crikveničkoj rivijeri i otoku Braču.

Romantično mediteransko okruženje, mirisna vegetacija, blaga i ugodna klima tijekom cijele godine, i gdje god da se okrenete – pogled od kojeg zastaje dah, stvorit će nenadmašnu kulisu za Vaš savršen dan iz snova.

A kako bi dan Vašeg vjenčanja uistinu protekao savršeno, naše stručno i posvećeno osoblje kao i event menadžeri s bogatim iskustvom, pobrinut će se da sve Vaše želje i potrebe budu ispunjene. Od postavke sale, planiranja hrane i pića, smještaja gostiju, organizacije rasvjete i zvuka, potrudit ćemo se da baš sve protekne glatko i jednostavno, kako biste se mogli maksimalno opustiti i nesmetano uživati u Vašem najljepšem danu.

Bilo da maštate o glamuroznom i raskošnom, elegantnom i romantičnom, tradicionalnom ili pak modernom vjenčanju, pobrinut ćemo se da svaki trenutak Vašeg velikog dana prođe upravo onako kako ste oduvijek sanjali.

Organizacija vjenčanja na jednoj od naših lokacija uključuje:

 • Jelovnik
 • Pića
 • Organizaciju večere
 • Postavljanje stolova (pribor za jelo, čaše, ubrusi, itd.)
 • Osoblje

Dodatne usluge uključuju:

 • Dekoraciju svadbene dvorane
 • Rasvjetu svadbene dvorane
 • Dekoraciju stolova
 • Tiskane jelovnike na stolovima
 • Raspored sjedenja
 • Cvjetne aranžmane
 • Bend za živu muziku ili DJ-a
 • Organizatora vjenčanja

Boutique Hotel Esplanade 

Smješten tik uz more, u samom srcu Crikvenice, hotel Esplanade savršen je odabir za nezaboravnu proslavu Vašeg vjenčanja. Odaberite ovu idiličnu mediteransku lokaciju i na najljepši način proslavite svoju ljubav, stvorivši pritom čarobne uspomene kojih ćete se zauvijek s radošću sjećati.

Svečanost započinje na prekrasnoj terasi smještenoj pokraj bazena s koje se pruža veličanstveni pogled na more i otok Krk. Nakon zalaska sunca, Vaši gosti će se preseliti u prelijepu, intimnu svadbenu dvoranu, gdje će se slavlje i zabava nastaviti sve do svitanja.

Uživajte u posebno osmišljenom svadbenom jelovniku, bajkovitoj atmosferi i čaroliji koju pruža ova jedinstvena mediteranska oaza.

Za svadbenu svečanost hotel Esplanade može primiti do 60 gostiju.

Pogledajte naš cjenik održavanja svadbenih večeri.

Hotel Omorika

Na dan Vašeg vjenčanja, veliku salu hotela pretvorit ćemo u čarobno mjesto skrojeno samo po Vašoj mjeri.

Sve oči bit će uprte u fokalnu točku – raskošan glavni stol za kojim ćemo smjestiti mladence, dok će stolovi gostiju okruživati centralni plesni podij na kojem se delikatni mramor nježno presijava pod staklenim svodom.

Uz spektakularni zalazak sunca na koji se širi pogled kroz staklenu stijenu dvorane, nezaboravna noć romantike, plesa i zabave, započet će na najljepši mogući način.

Prilikom svadbene svečanosti, hotel Omorika može primiti do 220 gostiju u otvorenom periodu za vrijeme sezone ili do 400 gostiju u vrijeme izvan sezone, kada je hotel zatvoren.

Hotel Slaven

Smješten u pitoresknom primorskom naselju Selce, šarmantan hotel Slaven spreman je ispuniti i premašiti sva Vaša očekivanja u organizaciji nezaboravne svadbene svečanosti. Velika dvorana za prijeme, ugodna rasvjeta u nježnim pastelnim tonovima, raskošni cvjetni aranžmani i svjetlost svijeća na stolovima, pružit će savršen okvir za romantičnu proslavu Vašeg vjenčanja o kakvoj ste oduvijek maštali.

Hotel Slaven može primiti do 120 gostiju za svadbenu svečanost.

Grand Hotel View

Razmijenite bračne zavjete u nekoj od živopisnih crkava i kapelica na prekrasnom otoku Braču i priuštite si idiličnu proslavu vjenčanja na jednom od najljepših hrvatskih otoka.

Smješten nadomak pitoresknih Postira, luksuzni Grand Hotel View ponosan je na svoju impresivnu vjenčanu salu, jednu od najljepših na Jadranu, koja može primiti do 120 gostiju u vrijeme sezone kada je hotel otvoren, ili do 220 gostiju u periodu izvan sezone.

Uz veličanstveni pogled koji ga okružuje, neposrednu blizinu mora i nenadmašan mediteranski ambijent, Grand Hotel View idealan je odabir za spektakularnu proslavu dana Vašeg vjenčanja.