Događanja na Crikveničko – vinodolskoj rivijeri

Uskrs uz more i okusi tradicije

Uskrs uz more i okusi tradicije

Boutique Hotel Esplanade - 29.03. - 01.04.

Uskrs uz more i okusi tradicije

Provesti Uskrs uz miris i šum mora, uz otkrivanje zamamnih okusa tradicije, nove doživljaje i blagodati wellness-a vam zvuči kao dobra ideja? Nastavite čitati dalje jer u Boutique hotelu Esplanade vas od 29. ožujka do 1. travnja 2024. očekuje odmor koji spaja upravo to - tradiciju, nove doživljaje i opuštanje.

Tragom bribirskog prisnaca

Na Uskršnji ponedjeljak, 1. travnja s početkom u 10:00, uputite se u srce vinodolskog kraja na Festival Bribirskog prisnaca, u oko pet kilometara udaljen Bribir, nekadašnje sjedište krčkih knezova, danas slikovito mjestašce na brijegu u kojem se i danas, baš kao i nekad, prema istoj recepturi za Uskrs priprema gastro delicija toga kraja - bribirski prisnac. Prijevoz iz hotela je osiguran. Tom slanom jelu od jaja, svježeg sira, slanine, mladog luka, masti i brašna posvećen je festival tijekom kojeg ćete "iz prve ruke", od poznatog chefa Damira Tomljanovića, imati priliku vidjeti kako se priprema to tradicijsko jelo kojem ne odolijeva niti jedno nepce. Nakon pripreme slijedi kušanje prisnaca koji će odlično pasati uz čašu vina te druženje i zabava uz bogat kulturno-umjetnički program.

Uz taj jedinstven doživljaj, Uskršnji boravak u hotelu uključuje dva noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi, prigodni poklon iznenađenja u sobi, korištenje SPA zone, 20% popusta na masaže i tretmane dobrodošle za proljetno buđenje organizma, te druge pogodnosti poput parkinga (ovisno o raspoloživosti), ranijeg check in-a i kasnijeg check-out-a.