Wellness&SPA

Spajanje duha i tijela, te zdrava prehrana i vježbanje čine naš život kvalitetnijim. Opustite se u jednom od naših SPA centara uz ponudu raskošnih masaža i SPA tretmana.

Esplanade Spa

Holistički Wellness&Spa objedinjuje prirodne resurse i visoku kvalitetu usluge s naglaskom na organsku kozmetiku obogaćenu eteričnim uljima autohtonih biljaka Mediterana, savršena je oaza na Vašem osobnom putu do pronalaženja sklada i ravnoteže.

Iscjeljujuća moć mirisa eteričnih ulja, vrhunsko kreirani tretmani tijela i lica, spa rituali, različite holističke i terapijske masaže, kao i čarolije Mediterana skrivene u vrhunskim prirodnim proizvodima, imaju vibraciju obnove, luksuza i nove energije.

Dovoljno je duboko udahnuti i prepustiti se doživljajima hidoroterapije u Spa oazi

  • zagrijani whirlpool na 32-35°C iz kojeg se pruža jedinstven pogled na more
  • korištenje finske, bio finske i parne saune koja osnažuju Vaš imunitet, potiču krvotok, prokrvljenost kože, zglobova i unutarnjih organa
  • tuševi doživljaja, drobljeni led za masiranje i grijane klupe kao idealna kontrastnoa hidro terapija
  • sinergija svjetlosti boja u relax dijelu koje bude ili smiruju Vaša čula, uz uživanje u raznim biljnim čajevima, voću i orašastim plodovima


Katarina Spa

Holistički Spa u kojem su skrivene tajne ljepote i zdravlja Mediterana.

Nezamjenjiv je osjećaj prošetati se obalom, udahnuti mirisne esencije pomiješane s aerosolima iz mora, regenerirati se i revitalizirati.

Upravo nas je taj osjećaj nadahnuo u kreaciji naše ponude u Katarina Spa. Holističkim pristupom i integracijom aroma, hidro i thalasso terapije proširujemo pozitivno djelovanje naših prirodnih resursa na tijelo i duh. S naglaskom na dobar osjećaj, pozivamo Vas da se povežete s ljekovitom prirodom Mediterana kroz našu ponudu i probudite svoju odgovornost za zdravlje.

  • kvalitetno kreirana ponuda tretmana i masaža s organskim proizvodima našeg podneblja
  • holistički pristup svakom gostu s ciljem da zadovoljimo svaku Vašu potrebu i želju
  • sauna oaza kojom ćete osnažiti svoj imunitet korištenjem finske, bio finske ili parne saune, uz opuštanje na toplim klupama i osvježenjem pod tuševima doživljaja.
  • relax zona kao savršeno mjesto za odmor i meditaciju uz razne biljne čajeve i čajne mješavine po izboru
  • uživanje u blagodatima i ljekovitim svojstvima Jadranskoga mora u bazenu zagrijanom na 30°C i hidroterapija u whirlpoolu zagrijanom do 33°C
  • čarolija masaža na vanjskim bazenima u ljetnim mjesecima


Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).