Vjenčanja

Crikvenica

127 godina organiziranog turizma garancija je profesionalnog pristupa i usluge za Vaš najvažniji dan. Obratite nam se s povjerenjem i prepustite organizaciju svečanosti na kojoj ste Vi glavni glumci.

Selce

Slikovito primorsko mjesto okrunjeno je Plavim cvijetom za najuređenije turističko mjesto na Jadranu. Neka postane Vaš početak.

Na sljedećem linku možete preuzeti ponudu menu-a i ostale detalje za 2018. godinu:

Na sljedećem linku možete preuzeti ugovor o organiziranju svečane večere prigodom vjenčanja:

Nudimo mogućnost narudžbe torti i ostalih slastica.

Kontakt telefon:

Slastičarna "Omorika" – 091 414 5131

(radno vrijeme: od 7:00 do 14:00, osim vikendom)

Kavana "Inter" – 091 414 5120

(radno vrijeme: od 8:00 do 21:00)

Opći uvjeti:

Opći uvjeti organiziranja vjenčanih i banketnih svečanosti 2016

Hotel Omorika

Hotel Omorika**** se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Boravak u ovom hotelu zasigurno ćete pamtiti po prekrasnom pogledu koji se pruža na plavetnilo mora i zelenilo otoka Krka.

Hotel Kaštel

Romantični hotel Kaštel *** se nalazi u centru Crikvenice, uz šljunčanu plažu, pored ušća rječice Dubračine, uz crkvu po kojoj je i grad Crikvenica dobio ime.

Hotel Esplanade

Hotel Esplanade **** se nalazi u Crikvenici, na obalnom šetalištu uz glavnu gradsku plažu.

Stari dio hotela je izgrađen još u davnim 30-im godinama prošloga stoljeća, što mu daje prepoznatljivost i šarm svojstven arhitekturi tog perioda. Tijekom 2017. temeljito je obnovljen

Hotel Katarina

Hotel Katarina**** je poseban hotel spoja modernog i tradicionalnog. Smješten je na samom ulazu u slikovito mjesto Selce, u neposrednoj blizini plaže. Kombinacija modernog i prošlog razdoblja daje poseban šarm ovom prostranom hotelu.

Hotel Slaven

Hotel Slaven nastao je na mjestu nekadašnjeg Hotela Rokan – najstarijeg hotela u Selcu. Smješten je preko puta glavne plaže oko 200 m od centra Selca.

Telefon

+385 51 241 970

PON-PET: 09:00-17:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica