Sport i rekreacija

Na Rivijeri Crikvenica i u okolici pruža se niz mogućnosti za sve one koji žele aktivno provesti svoj odmor. Blaga klima omogućuje bavljenje sportom na otvorenom tijekom cijele godine. Svaki će ljubitelj sporta ovdje pronaći nešto za sebe: od rukometa, košarke, odbojke, malog nogometa, tenisa, stolnog tenisa do jedrenja, plivanja, ronjenja i ribolova.

ADRENALINSKI PARK

Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Omorika i Ad Turres Holiday Resorta sa zanimljivim sadržajima za sve uzraste.

BICIKLIZAM

Duž Rivijere te u njenom zaleđu, u Vinodolskoj dolini, svoje mjesto mogu pronaći ljubitelji biciklizma s gotovo 300 km biciklističkih staza. Zahvaljujući idealnim vremenskim uvjetima te raznolikosti terena, začas se možete naći u šumskom zaleđu na 1200 m nadmorske visine s koje puca nezaboravan pogled na more.

PARAGLIDING, PJEŠAČENJE, PLANINARENJE

Crikveničko-vinodolska rivijera kao stvorena je za sve zaljubljenike u planinarenje, kao i rekreativce koji uživaju u šetnji prirodom, ali i one čija strast je paragliding. Uživajte na Stazi Valova, Stazi litica, Nebeskoj stazi te brojnim drugim koje čekaju da ih otkrijete.

DVORANSKI SPORTOVI

U gradskoj sportskoj dvorani u centru Crikvenice održavaju se tijekom cijele godine utakmice i turniri (rukomet, košarka, odbojka), obavljaju pripreme kadetskih i reprezentativnih selekcija, te se nude razne mogućnosti za građane koji se rekreativno bave sportom.

SPORTOVI NA VODI

Water sport centri u sklopu plaža nude bogatu ponudu za odrasle i djecu: skijanje na vodi, vožnja s padobranom, iznajmljivanje pedalina i čamaca.

U Crikvenici i Selcu nalaze se ronilački centri u okviru kojih se organizira i škola ronjenja. Na raspolaganju je i jedriličarski klub koji organizira zanimljive škole jedrenja.

Tijekom ljetnih mjeseci na Rivijeri se održavaju brojne sportsko-rekreativne priredbe. U Selcu, Crikvenici i Dramlju se tradicionalno organizira ribarenje s gostima, posebno u vrijeme održavanja Ribarskog tjedna u Crikvenici. U kolovozu svi ljubitelji plivanja mogu iskušati svoju izdržljivost sudjelujući u tradicionalnom Plivačkom maratonu Šilo – Crikvenica.

SPORTSKI CENTRI HOTELA

Sportski centar Kačjak, u sklopu istoimenog smještajnog objekta, obuhvaća teniske terene, univerzalno igralište za mali nogomet i košarku, igralište za badminton i mini golf. Pogodan je za održavanje teniskih turnira uz organizaciju smještaja.

Sportski centar Omorika nalazi se ispred hotela Omorika, u blizini plaže. Raspolaže s teniskim terenima, igralištem za mali nogomet s umjetnom travom, terenom za badminton, stolnim tenisom i mini golfom. Zbog blizine hotela, pogodan je za dolazak organiziranih grupa sportaša.

TRČANJE

Svakog prvog adventa u godini, duž Rivijere trči se “Adria Advent Maraton” – prava poslastica za sve zaljubljenike u trčanje, jedinom profesionalnom međunarodnom maratonu i polumaratonu koji se trči neposredno uz morsku obalu.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).