Plaže

Crikvenička i Makarska rivijera obiluju dugim prekrasnim plažama te kristalno čistom moru. Svatko će pronaći svoju idealnu pješčanu ili šljunčanu plažu s brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, ili pak mirnu prirodnu uvalu uronjenu u mediteransko raslinje.

Sve naše destinacije krase prirodne uvale, pješčane i šljunkovite plaže. Plaže su prilagođene svim uzrastima, osobama s invaliditetom, mladima, obiteljima s djecom, pa čak i kućnim ljubimcima.

Na plažama se nude brojni sportsko-rekreativni sadržaji prikladni za sve uzraste, bogata ugostiteljska ponuda, iznajmljuju se suncobrani i ležaljke, ili pak

Posjetite jednu od brojnih pješčanih crikveničkih plaža poput Gradskog kupališta ili Crni molo, šljunčane inačice poput Balustrade ili plaža ispred hotela Kaštel, Slaven, Kačjak te brojnih drugih.

I za sve kućne ljubimce u Crikvenici se nalazi svjetski poznata Monty's Dog Beach, prva plaža specijalizirana za naše četveronožne prijatelje.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).