Karijera u Jadran d.d.

PRIDRUŽI SE TIMU BRZORASTUĆE TURISTIČKE KOMPANIJE!


Tijekom ljetne turističke sezone zapošljavamo značajan broj sezonskih radnika: kuhara, konobara, sobarica, čistačica, pomoćnog osoblja u kuhinjama i restoranima, licenciranih spasilaca na plaži, djelatnika u wellnesu, recepcionara... Postani dio uspješnog tima koji svojim gostima pruža savršen odmor!

Za posao se možete prijaviti putem on-line obrasca Prijava za posao

Ili

Poštom na Jadran d.d., Služba upravljanja ljudskim resursima, Bana Jelačića 16, 51260 Crikvenica.

Bez obzira na trenutno otvorena radna mjesta na taj ćemo način biti u mogućnosti kontaktirati Vas kad se otvori radno mjesto čije uvjete zadovoljavate svojim kvalifikacijama i/ili prethodnim radnim iskustvom.

DODATNE INFORMACIJE

Na tzv „otvorene“ molbe (molbe koje nisu poslane na konkretan natječaj) nismo u mogućnosti dati odgovor hoćete li i kada biti primljeni budući da finalni odabir kandidata vršimo u trenutku nastanka potrebe za novim zaposlenicima, što se može dogoditi u razdoblju otvaranja objekata pa sve do kraja turističke sezone. U trenutku nastanka potrebe za novim zaposlenicima odabrati ćemo i kontaktirati one kandidate iz baze potencijalnih kandidata koji najviše zadovoljavaju uvjetima otvorenog radnog mjesta.

Većina hotela, turističkih naselja i kampova se otvara u travnju, a sezona traje uglavnom do kraja rujna. Prednost kod zapošljavanje imaju kandidati koji su više sezona uspješno radili u Jadranu. Nove kandidate zapošljavamo u trenutku kada se za to ukaže potreba, najčešće od kraja svibnja ili početka lipnja nadalje.

Svakom zaposleniku koji nema prebivalište ili privremeni boravak na području grada Crikvenice, Jadran omogućava smještaj kao i 3 obroka dnevno.

Zaposlenici koji koriste smještaj Jadrana imaju pravo na jednokratnu isplatu troška autobusne karte na način da Zavod za zapošljavanje gdje je zaposlenik prijavljen snosi troškove prijevoza od mjesta stanovanja zaposlenika do Crikvenice, dok prijevoz iz Crikvenice do mjesta stanovanja snosi Jadran. Troškove autobusne karte za povratak Jadran isplaćuje zaposleniku sa zadnjom plaćom.

U slučaju da zaposlenik svojevoljno raskine ugovor o radu prije određenog roka, troškovi prijevoza mu neće biti plaćeni.

Također, svima osiguravamo radnu odjeću, ali preporučamo Vam da ponesete i nešto vlastite radne odjeće za svaki slučaj.

Prije potpisivanja ugovora o radu trebate dostaviti slijedeće dokumente:

  • Potvrdu o radnom stažu s Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  • Kopiju svjedodžbe/diplome ili radne knjižice gdje se vidi podatak o stručnoj spremi
  • Osobnu iskaznicu
  • Poreznu karticu
  • Karticu tekućeg računa
  • Važeću sanitarnu knjižicu (za radnike koji rade s hranom i pićem)

Hvala na Vašem vremenu i vrijednim informacijama!

Sve dodatne informacije možete zatražiti telefonom na broj 051 241 222, broj 4 u automatskom izborniku.

PRIDRUŽI SE TIMU BRZORASTUĆE TURISTIČKE KOMPANIJE!

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 09:00-17:00
SUB: 08:00-15:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica