COVID-19: Važne informacije

COVID-19: VAŽNE INFORMACIJE ZA NAŠE GOSTE I PARTNERE

Ažurirano 30. studenog 2022.

BRINEMO ZA VAŠU DOBROBIT I PLANOVE PUTOVANJA

Cijenimo vašu odanost i povjerenje koje nam pružate kao gosti Jadran hotela i kampova. Uvažavajući trajnu i povećanu nesigurnost koju koronavirus (COVID-19) izaziva širom svijeta, naš je najveći prioritet zdravlje te dobrobit naših gostiju i zaposlenika. Imajući to u vidu, željeli smo vas obavijestiti o radnjama koje smo poduzeli kao odgovor na epidemiju. Efikasnim mjerama zaštite koje provode nadležne institucije u Hrvatskoj, situacija u cijeloj zemlji stavljena je pod kontrolu. Stoga vjerujemo kako će naši hoteli ili kampovi biti vaš odabir za uživanje na moru. Svaka od naših destinacija je svega nekoliko sati vožnje od većine europskih prijestolnica. Kontinuirano pratimo razvoj cijele situacije sa zarazom COVID-19 te ćemo naše hotele i kampove otvarati u skladu sa svim propisima nadležnih tijela.

 • Sve najnovije informacije vezane uz stanje s koronavirusom (COVID-19) u Republici Hrvatskoj (uvjeti ulaska i boravka na području RH) možete dobiti na službenom portalu Europske Unije na linku ovdje.
 • U Republici Hrvatskoj su od 28. listopada 2022. na snazi nove mjere. Više o mjerama možete saznati na linku ovdje.

TESTIRANJE NA COVID-19 U REPUBLICI HRVATSKOJ:

TESTIRANJE NA COVID-19 ZA GOSTE U CRIKVENICI:

Dom zdravlja Crikvenica, Kotorska ulica 13 a (plavi kontejner)

 • Brzi antigenski test:
  • cijena 40,00 HRK (plaćanje isključivo gotovinom)
  • test vrijedi 24 sata, a rezultat testiranja je gotov za 30 minuta
  • radno vrijeme: ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak 8:00 - 9:00
 • PCR test:
  • cijena 390,00 HRK (plaćanje isključivo gotovinom)
  • test vrijedi 72 sata, a rezultat testiranja je gotov za 24-48 sati i šalju se na e-mail ili gost sam podiže kad je gotov
  • radno vrijeme: ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak 8:00 - 9:00
 • Više informacija o stanju u turizmu u Hrvatskoj pročitajte na web stranici www.croatiacovid19.info.

  FLEKSIBILNI UVJETI REZERVIRANJA

  Kako bismo Vam u što većoj mjeri olakšali organizaciju putovanja u ovim specifičnim okolnostima, prilagodili smo naše politike rezeviranja i učinili ih još fleksibilnijima (odnose se na sve rezervacije napravljene preko naše web stranice i rezervacijskog centra za 2021. godinu):

  Uvjeti otkazivanja:

  BEST AVAILABLE RATE

  • besplatni otkaz rezervacije moguć je do 4 dana prije dolaska
  • naplaćujemo 100% za late cancellation i 100% za no-show.

  CJENIK RANOG REZERVIRANJA

  • besplatni otkaz rezervacije moguć je do 5 dana prije dolaska
  • naplaćujemo 100% za late cancellation i 100% za no-show.

  CJENIK ZA KUPOVINU UNAPRIJED

  • rezervaciju nije moguće izmjeniti ili otkazati. Cjelokupni iznos rezervacije zaračunavamo unutar 7 dana od trenutka rezerviranja.
  • kod otkaza rezervacije nema mogućnosti povrata novca.

  Uvjeti naplate:

  • Direktno na recepciji
  • Za sve cjenike nudimo mogućnost garancije putem kreditne kartice; naplata sukladno uvjetima rezerviranja
  • Dodatna mogućnost u svim cjenicima odabrati opciju garancijskog depozita bez kreditne kartice, plaćanje garancijskog depozita putem bankovnih transfera mora se izvršiti najkasnije do 3 dana nakon nastanka rezervacije. Garancijski depozit je nepovratan (navedeno u uvjetima)
  • Naplata turističke pristojbe i dodatnih usluga na recepciji (bez obzira što je već navedena na najavi rezervacije)


  No show - rezervacija po kojoj nije realiziran dolazak i nije otkazana, Late cancellation - rezervacija otkazana izvan uvjeta i pravila otkaza rezervacije.

  Ukoliko ste svoj smještaj rezervirali posredstvom agencija koje nude smještaj u našim smještajnim objektima, molimo da ih direktno kontaktirate kako biste saznali informacije o svim mogućnostima u vezi promjene termina dolaska ili otkazivanja rezervacija.

  BRINEMO O VAŠOJ SIGURNOSTI I ZDRAVLJU

  Vaša sigurnost i zdravlje naš su prioritet. Kontinuirano pratimo naputke svih nadležnih institucija u Hrvatskoj kako bismo osigurali da su aktivnosti koje poduzimamo sveobuhvatne i primjerene.

  Sukladno tome, pripremili smo procedure kojima jamčimo sigurnost gostiju i naših zaposlenika, u skladu s naputcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i najnovijim standardima u hotelijerskoj industriji (edukacija zaposlenika, dodatne speficifične mjere čišćenja i dezinfekcije, dostupnost zaštitnih sredstava te sredstava za dezinfekciju za goste i zaposlenike, posebne mjere sigurnosti u pripremi I posluživanju hrane i pića i sl.) i možete ih detaljnije pročitati ovdje.

  Vjerujemo da se vidimo uskoro i potrudit ćemo se učiniti sve kako bismo vam pružili nezaboravan odmor.

  Radujemo se novom susretu! I budite zdravi.


  Za sva dodatna pitanja molimo kontaktirajte naš rezervacijski centar putem e-maila: reservations@jadran-crikvenica.hr ili na broj +385 51 800 480.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).