COVID-19: Važne informacije

COVID-19: VAŽNE INFORMACIJE ZA NAŠE GOSTE I PARTNERE

Ažurirano 18. prosinac 2020.

Brinemo za vašu dobrobit i planove putovanja

Cijenimo vašu odanost i povjerenje koje nam pružate kao gosti Jadran hotela i kampova. Uvažavajući trajnu i povećanu nesigurnost koju koronavirus (COVID-19) izaziva širom svijeta, naš je najveći prioritet zdravlje te dobrobit naših gostiju i zaposlenika. Imajući to u vidu, željeli smo vas obavijestiti o radnjama koje smo poduzeli kao odgovor na epidemiju. Efikasnim mjerama zaštite koje provode nadležne institucije u Hrvatskoj, situacija u cijeloj zemlji stavljena je pod kontrolu. Stoga vjerujemo kako će naši hoteli ili kampovi biti vaš odabir za uživanje na moru. Svaka od naših destinacija je svega nekoliko sati vožnje od većine europskih prijestolnica. Kontinuirano pratimo razvoj cijele situacije sa zarazom COVID-19 te ćemo naše hotele i kampove otvarati tijekom svibnja i lipnja 2020. godine u skladu sa svim propisima nadležnih tijela.

S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, stvorena je web stranica https://entercroatia.mup.hr/ na kojoj možete pronaći online obrazac za prelazak granice.

U Republici Hrvatskoj su od 21.12.2020. na snazi nove mjere:

 • Od 14. listopada 2020. odlukom Stožera civilne zaštite obavezno je nošenje maski za lice, medicinskih i zaštitnih maski u svim zatvorenim prostorima na području RH.

Preporuke za korištenje maski za lice, medicinskih i zaštitnih maski.

TESTIRANJE NA COVID-19 U REPUBLICI HRVATSKOJ:

 • Popis destinacija u kojima je moguće obaviti testiranje na COVID-19 možete pronaći na linku: https://croatia.hr/sites/default/files/2020-08/Covid-19_kontakti_hr.pdf
 • TESTIRANJE NA COVID-19 U CRIKVENICI:
  • Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Crikvenica
  • T: +385 51 241 055 (potrebno je prethodno se najaviti)
  • A: Kotorska ulica bb, Crikvenica
 • Testiranje na COVID-19 u Rijeci obavlja se u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo:
  • http://zzjzpgz.hr (detaljne upute objavljene su na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku, a narudžbenica za test na hrvatskom i engleskom jeziku)
  • E: narucivanje@zzjzpgz.hr
  • T: +385 51 554 803
  • A: Krešimirova 52a, Rijeka

Više informacija o stanju u turizmu u Hrvatskoj pročitajte na web stranici www.croatiacovid19.info.

FLEKSIBILNI UVJETI REZERVIRANJA

Kako bismo vam u što većoj mjeri olakšali organizaciju putovanja u ovim specifičnim okolnostima, prilagodili smo naše politike rezeviranja i učinili ih još fleksibilnijima (odnose se na sve rezervacije napravljene preko naše web stranice i rezervacijskog centra za 2020. godinu):

 • Postojeće rezervacije (napravljene do 06.04.2020.)

Za rezervacije s boravcima do 22.05.2020. možete prenijeti broj dana vaše postojeće rezervacije na bilo koji raspoloživi datum u 2020. godini u rezerviranom smještajnom objektu.

Za rezervacije s boravcima nakon 22.05.2020. možete iskoristiti iznos rezervacije za bilo koji raspoloživi datum u 2020. i 2021. godini ili otkazati rezervaciju do 3 dana prije dolaska. U slučaju non-refundable cjenika nije moguć povrat novca, ali je moguće iskoristiti uplaćeni iznos za bilo koji raspoloživi datum u 2020. i 2021. godini.

Promjene termina boravka moguće je napraviti do 3 dana prije dolaska. Za sve dodatne informcije kontaktirajte nas putem rezervacijskog centra reservations@jadran-crikvenica.hr ili +385 51 800 480.

 • Nove rezervacije (napravljene nakon 06.04.2020.)

Za nove rezervacije vrijede ažurirani uvjeti rezerviranja koji podrazumijevaju besplatno otkazivanje najkasnije 2 ili 3 dana prije dolaska, ovisno o vrsti cjenika, a kod non-refundable cjenika povrat novca nije moguć, ali je moguće do 3 dana prije dolaska iskoristiti uplaćeni iznos za boravak u bilo kojem raspoloživom datumu u 2020. i 2021. godini.

Promjene termina boravka moguće je napraviti do 3 dana prije dolaska. Za sve dodatne informcije kontaktirajte nas putem rezervacijskog centra reservations@jadran-crikvenica.hr ili +385 51 800 480.

Za sve postojeće i nove rezervacije omogućili smo Jadran voucher koji Vam pruža potpunu fleksibilnost pri upravljanju Vašim rezervacijama.

Ukoliko ste svoj smještaj rezervirali posredstvom agencija koje nude smještaj u našim smještajnim objektima, molimo da ih direktno kontaktirate kako biste saznali informacije o svim mogućnostima u vezi promjene termina dolaska ili otkazivanja rezervacija.

BRINEMO O VAŠOJ SIGURNOSTI I ZDRAVLJU

Vaša sigurnost i zdravlje naš su prioritet. Kontinuirano pratimo naputke svih nadležnih institucija u Hrvatskoj kako bismo osigurali da su aktivnosti koje poduzimamo sveobuhvatne i primjerene.

Sukladno tome, pripremili smo procedure kojima jamčimo sigurnost gostiju i naših zaposlenika, u skladu s naputcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i najnovijim standardima u hotelijerskoj industriji (edukacija zaposlenika, dodatne speficifične mjere čišćenja i dezinfekcije, dostupnost zaštitnih sredstava te sredstava za dezinfekciju za goste i zaposlenike, posebne mjere sigurnosti u pripremi I posluživanju hrane i pića i sl.) i možete ih detaljnije pročitati ovdje.

Po otvorenju naših hotela i kampova nastavit ćemo s provođenjem propisanih mjera i prilagođavati se svim novim naputcima nadležnih tijela.

Vjerujemo da se vidimo uskoro i potrudit ćemo se učiniti sve kako bismo vam pružili nezaboravan odmor.

Radujemo se novom susretu! I budite zdravi.


Za sva dodatna pitanja molimo kontaktirajte naš rezervacijski centar putem e-maila: reservations@jadran-crikvenica.hr ili na broj +385 51 800 480.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 08:00-18:00

SUB: 08:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).