Nazad

POZIV NA IZVANREDNU GLAVNU SKUPŠTINU DRUŠTVA JADRAN D.D.

Izvanredna Glavna skupština JADRAN d.d. održat će se u srijedu, 31. kolovoza 2022. godine s početkom u 11,00 sati u hotelu Omorika u Crikvenici, Milovana Muževića 20.

Izvanredna glavna skupština JADRAN d.d. održat će se u srijedu, 31. kolovoza 2022. godine s početkom u 11,00 sati u hotelu Omorika u Crikvenici, Milovana Muževića 20.

Pozivaju se dioničari da sudjeluju u radu Izvanredne glavne skupštine i koriste se pravom glasa.

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini i korištenje pravom glasa može ostvariti onaj dioničar koji najkasnije šest dana prije dana održavanja Glavne skupštine pisanim putem prijavi Društvu namjeru sudjelovanja na Glavnoj skupštini odnosno prijava za sudjelovanje na Glavnoj skupštini prispije u sjedište Društva u Crikvenici, ulica Bana Jelačića 16, najkasnije do dana 24. kolovoza 2022. godine.

Za broj glasova koji pojedinom dioničaru pripada na Glavnoj skupštini, kao i osoba koja se smatra dioničarom, mjerodavno je stanje u registru Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. na zadnji dana roka za prispijeće prijave sudjelovanja na Glavnoj skupštini.

Poziv za Skupštinu, prijavu za sudjelovanje i obrazac punomoći za zastupanje možete preuzeti na linkovima niže:

Materijali za Glavnu skupštinu koji služe kao podloga za donošenje Odluke biti će dostupni dioničarima na uvid u sjedištu Društva, u Pravnoj službi od 01. kolovoza 2022. godine od 10,00 do 12,00 sati.

Radi olakšavanja informiranja dioničara, Uprava društva JADRAN d.d. odlučila je omogućiti dioničarima Društva preuzimanje materijala za glavnu skupštinu na daljinu, tj. elektroničkim putem.

Zainteresirani dioničari mogu se javiti Društvu na e-mail adresu uprava@jadran-crikvenica.hr, nakon čega će dobiti daljnje informacije o načinu preuzimanja materijala za glavnu skupštinu.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).