Nazad

POZIV NA REDOVNU GLAVNU SKUPŠTINU DRUŠTVA JADRAN D.D.

Redovna Glavna skupština JADRAN d.d. održat će se u petak, 30. srpnja 2021. godine s početkom u 11,00 sati u hotelu Omorika u Crikvenici, Milovana Muževića 20.

Redovna Glavna skupština JADRAN d.d. održat će se u petak, 30. srpnja 2021. godine s početkom u 11,00 sati u hotelu Omorika u Crikvenici, Milovana Muževića 20.

Pozivaju se dioničari da sudjeluju u radu Glavne skupštine i koriste se pravom glasa.

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini i korištenje pravom glasa može ostvariti onaj dioničar koji najkasnije šest dana prije dana održavanja Glavne skupštine pisanim putem prijavi Društvu namjeru sudjelovanja na Glavnoj skupštini odnosno prijava za sudjelovanje na Glavnoj skupštini prispije u sjedište Društva u Crikvenici, ulica Bana Jelačića 16, najkasnije do dana 23. srpnja 2021. godine.

Za broj glasova koji pojedinom dioničaru pripada na Glavnoj skupštini, kao i osoba koja se smatra dioničarom, mjerodavno je stanje u registru Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. na zadnji dana roka za prispijeće prijave sudjelovanja na Glavnoj skupštini.

Poziv za Skupštinu zajedno s ostalim materijalima vezanim uz njezino održavanje možete preuzeti na linkovima niže:

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).