Nazad

JADRANU PRIHVAĆENA PONUDA ZA NOVE KAPACITETE KAMPA UVALA SLANA

- POZIV SVIMA PAUŠALISTIMA U KAMPU UVALI SLANA -

Crikvenica, 30. travnja 2021. godine -Jadran d.d. primio je obavijest Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i imovine o donesenoj Odluci o prihvaćanju ponude za davanje u zakup kampa Uvala Slana s aparthotelom Club Vala u Selcu. Kamp se prostire na preko 40.000 m²,raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije 4* s 15 smještajnih jedinica i nalazi se u atraktivnoj uvali s pristupom plaži.

Kamp Uvala Slana bio je van funkcije punih 18 mjeseci. Nalazi se u neposrednoj blizini kampa Selce u kojeg je Jadran u posljednje tri godine uložio preko 30 milijuna kuna u uređenje parcela, nove mobilne kućice, izgradnju jedinstvenog bazena na dvije kaskade te dodavanjem brojnih zanimljivih sadržaja kako bi na crikveničku rivijeru privukli novi segment, danas sve zastupljenijih, kamp gostiju te na taj način doveli goste s novih tržišta u ove krajeve.

Vjerujemo kako će procedura formalizacije cijelog procesa preuzimanja kampa Uvala Slana biti brza, da naša profesionalna iskustva i kompetencije, kao i sinergija upravljanja optimizacijom troškova, vrlo brzo može dati pozitivne rezultate u razvoju kampa. Na taj se način i naša tvrtka pozicionira među vodeće hotelijersko-turističke tvrtke na jadranskoj obali“,izjavio je predsjednik Uprave Jadran d.d.-a, g. Goran Fabris.

Hotelski lanac Jadran d.d., u vlasništvu dva obvezna mirovinska fonda PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d., upravlja s 14 hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske. Dodaju li se tome i hotelski kapaciteti, gostima se nudi više od 2.000 smještajnih jedinica, a u kampovima je na raspolaganju 1.300 parcela.

Molimo sve goste koji su 2019. godine imali paušal u kampu Uvala Slana da nam se jave na broj telefona: 051 764 038 ili na e-mail: sales@jadran-crikvenica.hr.

Rezervacije i informacije

Telefon

+385 51 800 480

PON-PET: 8:00-18:00

SUB: 8:00-16:00

Adresa

Bana Jelačića 16,
51260 Crikvenica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas direktno ili putem obrasca niže i poslat ćemo Vam najbolju raspoloživu ponudu za Vaš idealan odmor.

 

Vaše osobne podatke iz gornjeg obrasca (ime i prezime, e-adresa) prikupljamo i obrađujemo samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit za rezervaciju. Obrada Vaših osobnih podataka vrši se na povjerljiv način i iskljčivo u sukladnosti sa zakonskim odredbama. Klikom na slanje obrasca potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti (dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupe su na ovim stranicama).