REZERVACIJA

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Hotel Zagreb

O hotelu

Hotel Zagreb ** - ljubak mali hotel sa šarmom 70-ih, okupljalište gurmana koji uživaju u specijalitetima domaće crikveničke kuhinje.
 • Crikvenica
 • Crikvenica

Ako ste od onih koji prvu jutarnju kavu "guštaju" promatrajući more kako se plavi kroz grane borova ovaj hotel je pravi izbor za Vas.

Svega 50 m udaljen od plaže i 200m od centra grada hotel je dovoljno blizu svim važnijim događanjima koja Vas očekuju u ovoj jubilarnoj 600-toj godišnjici Crikvenice, a ipak i dovoljno daleko od vreve centra.

Smješten na samoj promenadi, okružen šarenilom brojnih dučančića, butika i kafića hotel Zagreb Vas čeka s osmjehom na licu svojih zaposlenika i željom da i Vi postanete jedan od mnogih vjernih gostiju koji mu se godinama vraćaju.

Info:

4 kata / 1 lift
40 soba
recepcija (0-24)
klimatizirani restoran
parkiralište (uz nadoplatu, ograničen broj mjesta, nečuvano)
wi-fi internet na recepciji
kućni ljubimci (uz nadoplatu)

 
 


   

  Hotel ZAGREB


  Strossmayerovo šetalište 42, 51260 Crikvenica
  T / + 385 51 241 744
  F / + 385 51 241 232 
  E / 
  zagreb@jadran-crikvenica.hr
   

  Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela

  Sa porodicom sam letovala u hotelu "Zagreb" i u hotelu "Omorika". Veoma smo zadovoljni kako kvalitetom smestaja i uslugom, tako i ljubaznoscu osoblja. Sadrzaji koji su ponudjeni u hotelima, na plazi i u samom gradu, kao i mir nakon 23h koji pruza kvalitetan odmor i san su veoma vazni za porodicu sa malom decom, a kako su na odlicnom nivou rado se vracamo u Crikvenicu svake godine. Puno uspeha u daljem radu! Lep pozdrav! Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela
  — Olivera Jelicic, Srbija ( 23.4.2013. ), Hotel Zagreb