REZERVACIJA

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Hotel Omorika

O hotelu

Hotel Omorika**** se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža.

                                                 
  • Crikvenica

Boravak u ovom hotelu zasigurno ćete pamtiti  po prekrasnom pogledu koji se pruža na plavetnilo mora i zelenilo otoka Krka. Na terasi hotela možete uživati u prvoj jutarnjoj kavi dok Vas miluju zrake sunca i povjetarac s mora.

Hotel je izgrađen 1973. godine, a ime je dobio po zaštićenom endemskom stablu “omorika” koje je otkrio botaničar dr Josip Pančić, rođen u ovom kraju.
Renoviran je 2015. godine. Njegova veličina, prostrani hodnici i sale govore o “glamouru” prošlih vremena. U hotelu Omorika su održavani poznati simpoziji i znanstveni skupovi, a najveću pažnju privukao je "I svjetski simpozij astronauta".

Info:6 katova / 2 lifta
115 soba
recepcija (0-24)
klimatizirani restoran
klimatizirane sobe
aperitiv bar
internet corner na recepciji (uz nadoplatu)
Wi-Fi Internet na recepciji i u sobama (besplatno)
parkiralište (besplatno za goste hotela, nečuvano)
kućni ljubimci (uz nadoplatu)
animacija u ljetnim mjesecima
otvorenost: travanj - listopad

 


 

Hotel OMORIKA


Milovana Muževića 20, 51260 Crikvenica
T / + 385 51 785 023
F / + 385 51 785 015 
E / 
omorika@jadran-crikvenica.hr  

Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela

Imala sam čast biti gošća u vašem hotelu OMORIKA. Moram reći,da ste mi poljepšali pet dana g.odmora. Zato se zahvaljujem vašem osoblju za profesijonalnost i ljubaznost. Svi ste krasni i ostanite takvi! Htjela bih se izvinuti, ako sam kao gošća koga povrijedila i postavila u neprijatnu situciju. Nadam se, da primate moje izvinjenje! Posebno važi za A.BAR I RECEPCIJU! LIJEP POZDRAV SVIMA, Susana Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela
— SUZANA HOČEVAR, SLOVENIJA ( 12.7.2015. ), Hotel Omorika