REZERVACIJA

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Hotel International

O hotelu

Hotel International** je ugodan mali hotel smješten u samome centru Crikvenice.

 • Crikvenica

Izgrađen je 1968., a renoviran 1986. godine. Zbog raznolikosti sadržaja u hotelu i povoljnog položaja u samom centru idealan je za sve koji traže i odmor i zabavu na jednom mjestu.

Poslije noćnog tulumarenja u diskoteci ili iskušavanju sreće u casinou, možete se opustiti uz kavu na terasi cafe bara „Inter". Hotelska slastičarna nudi Vam domaće štrudle i velik izbor ukusnih slastica. Uz miris kave i kolača, dnevne novine, šarenilo i žamor iz obližnjih kafića i dućana, pogled na jahte i brodice u gradskoj luci, hotel International Vam nudi pravi doživljaj ugodnog gradskog hotela.

Info:

3 kata / 2 lifta
53 sobe
recepcija (0-24)
klimatizirani restoran
caffe bar
internet corner (uz nadoplatu)
wi-fi internet u caffe baru
otvorenost: svibanj - rujan

 
 
 

  U kavani hotela preporučujemo krišku poznate torte Frankopan …

  Torta Frankopan ime je dobila po kneževima Frankopanima, koji su tijekom srednjeg vijeka vladali većim dijelom Primorja. Recept ove barokne torte prvi put je objavljen 1686. godine u jednoj od prvih srednjoeuropskih kuharica kneginje Eleonore Marie Rosalie von Eggenberg. Recept je obnovljen 1993. godine i od tada se može probati samo u Crikvenici, u kavani našeg hotela International.

  Hotel INTERNATIONAL


  Ivana Skomerže 1, 51260 Crikvenica
  T / + 385 51 241 324
  F / + 385 51 241 681 
  E / 
  international@jadran-crikvenica.hr
   

  Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela

  Sve pohvale,nemam riječi. Dolazimo stalno. Osoblje hotela International nam je kao mala obitelj uvijek nas dočekaju lijepo. Hrana im je odlična,veliki izbor jela...nemam nikakvih primjedbi.. Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela
  — Sara Žabec, Hrvatska ( 24.6.2014. ), Hotel International