Knjiga utisaka

Popis svih utisaka

Sve pohvale,nemam riječi. Dolazimo stalno. Osoblje hotela International nam je kao mala obitelj uvijek nas dočekaju lijepo. Hrana im je odlična,veliki izbor jela...nemam nikakvih primjedbi..
Sara Žabec, Hrvatska, 24.6.2014. , Hotel International
Iako stalni gost Crikvenice i hotela kuće "Jadran" , po prvi puta smo bili u predsezoni u hotelu "Omorika". Pohvala konobarima, sobaricama i djelatnicima recepcije na gostoljubivosti i usluzi jer iako je broj gostiju bio mali nismo to osjetili ni na jednom vidu usluge. Želimo dobru sezonu te i daljnje uspješno poslovanje.
Obitelj Pejić, Županja, Hrvatska, 10.5.2014. , Hotel Omorika
Već 20 godina dolazim u Crikvenicu u Hotel Inernational i još se nikada nisam razočarao. Osoblje hotela je kao familija, hrana dobra,centar grada sve pri ruci, plaža blizu! Jednostavno za cijenu koju plaćamo je super! 581787
Josip Palić, California, 24.3.2014. , Hotel International
Nekoliko godina zaredom dolazimo na ljetovanje sa unucima u Selce u paviljone Slaven. Lokacija nam se jako sviđa jer je sve blizu: more, igralište za djecu, zabavni park, šetnica, centar..... Moram pohvaliti svo osoblje hotela zbog ljubaznosti i susretljivosti. Do skorog viđenja i ove godine, Vlasta iz Osijeka
vlasta budimir, hrvatska, 28.1.2014. , Hotel i paviljoni Slaven
Već drugu godinu za redom ljetujemo u paviljonima Ad Turres o čemu mogu samo pozitivno pisati. Redom: -recepcija - vrlo susretljivo osblje - restoran - svima čista petica -sobarice - izvrsne. Jedino nam je bio problem prevelika vrućina u restoranu, pa se nadamo da ćete iduće godine i to poboljšati. Nadamo se, iduće godine ponovo u Ad Turres.
Vesna i Miroslav , Hrvatska , 20.10.2013. , Hotel i paviljoni Ad Turres
Lokacija hotela je super, par metara od mora, hrana isto tako odlična. Meni najdrazi dio ponude su bazeni koji su super alternativa za kupanje kad je more hladnije a i inače su lijepo uređeni, tuš kabine i kabine za presvlačenje super kao i toalet.
Amila, BiH, 9.9.2013. , Hotel Varaždin
Osoblje ljubazno i prijazno,hrana izvrsna ukusna,smještaj odličan,priroda kakvu samo poželjeti možeš,sve je uredno i čisto.
Stanislav Srša, Hrvatska, 8.9.2013. , Turističko naselje Kačjak
dakujem za príjemne chvile a hlavne za obsluhu sme boli nadmieru spokojný na rok by sme sa k vám chceli vrátiť

Hvala za ugodne trenutke i dobru uslugu. Zadovoljni smo boravkom u Vašem hotelu i rado ćemo se opet vratiti sljedeće godine.
Miroslav Krátky, Slovakia, 12.8.2013. , Hotel Varaždin
Smještaj odličan, osoblje još bolje :)) Veliko Vam hvala svima na predivnom ljetovanju.
Branka Kanižaj, HRVATSKA, 10.8.2013. , Hotel International
Izuzetno zadovoljna smještajem,hranom i interijerom hotela INTERNATIONAL,pohvaljujem sve djelatnike hotela. Zahvaljujem svima koji su nam omogućili prekrasno ljetovanje i želim Vam mnogo zadovoljnih gostiju te uspjeh u daljem poslovanju.
Monika Ban, hRVATSKA, 25.7.2013. , Hotel International

Vaš utisak

Obrazac
Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.
*  
*  
*  
*  
*  

Kontakt

T / + 385 51 241 970; + 385 51 455 560
E / marketing@jadran-crikvenica.hr

Ponedjeljak - petak         07:00-17:00
Subotom i praznikom      08:00-14:00

    

Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela

Sve pohvale,nemam riječi. Dolazimo stalno. Osoblje hotela International nam je kao mala obitelj uvijek nas dočekaju lijepo. Hrana im je odlična,veliki izbor jela...nemam nikakvih primjedbi.. Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela
— Sara Žabec, Hrvatska ( 24.6.2014. ), Hotel International