Knjiga utisaka

Popis svih utisaka

Već 20 godina dolazim u Crikvenicu u Hotel Inernational i još se nikada nisam razočarao. Osoblje hotela je kao familija, hrana dobra,centar grada sve pri ruci, plaža blizu! Jednostavno za cijenu koju plaćamo je super! 581787
Josip Palić, California, 24.3.2014. , Hotel International
Nekoliko godina zaredom dolazimo na ljetovanje sa unucima u Selce u paviljone Slaven. Lokacija nam se jako sviđa jer je sve blizu: more, igralište za djecu, zabavni park, šetnica, centar..... Moram pohvaliti svo osoblje hotela zbog ljubaznosti i susretljivosti. Do skorog viđenja i ove godine, Vlasta iz Osijeka
vlasta budimir, hrvatska, 28.1.2014. , Hotel i paviljoni Slaven
Već drugu godinu za redom ljetujemo u paviljonima Ad Turres o čemu mogu samo pozitivno pisati. Redom: -recepcija - vrlo susretljivo osblje - restoran - svima čista petica -sobarice - izvrsne. Jedino nam je bio problem prevelika vrućina u restoranu, pa se nadamo da ćete iduće godine i to poboljšati. Nadamo se, iduće godine ponovo u Ad Turres.
Vesna i Miroslav , Hrvatska , 20.10.2013. , Hotel i paviljoni Ad Turres
Lokacija hotela je super, par metara od mora, hrana isto tako odlična. Meni najdrazi dio ponude su bazeni koji su super alternativa za kupanje kad je more hladnije a i inače su lijepo uređeni, tuš kabine i kabine za presvlačenje super kao i toalet.
Amila, BiH, 9.9.2013. , Hotel Varaždin
Osoblje ljubazno i prijazno,hrana izvrsna ukusna,smještaj odličan,priroda kakvu samo poželjeti možeš,sve je uredno i čisto.
Stanislav Srša, Hrvatska, 8.9.2013. , Turističko naselje Kačjak
dakujem za príjemne chvile a hlavne za obsluhu sme boli nadmieru spokojný na rok by sme sa k vám chceli vrátiť

Hvala za ugodne trenutke i dobru uslugu. Zadovoljni smo boravkom u Vašem hotelu i rado ćemo se opet vratiti sljedeće godine.
Miroslav Krátky, Slovakia, 12.8.2013. , Hotel Varaždin
Smještaj odličan, osoblje još bolje :)) Veliko Vam hvala svima na predivnom ljetovanju.
Branka Kanižaj, HRVATSKA, 10.8.2013. , Hotel International
Izuzetno zadovoljna smještajem,hranom i interijerom hotela INTERNATIONAL,pohvaljujem sve djelatnike hotela. Zahvaljujem svima koji su nam omogućili prekrasno ljetovanje i želim Vam mnogo zadovoljnih gostiju te uspjeh u daljem poslovanju.
Monika Ban, hRVATSKA, 25.7.2013. , Hotel International
Evo nas opet u Crikvenici. Ljetovali smo opet u AD TURRES-u u paviljonima od 18-22.6. 2013 i moram pohvaliti sve sobarice također i osoblje u recepciji i restoranu. Hrana odlična, ambijent bez stresa i puno, puno, puno se nadam, da ćemo stići i iduće godine, jer ako to propustimo biće nam više nego teško. Pozdrav svima u Crikvenici koji nas već poznaju. Puno Vam hvala za sve, također i domaćim stanovnicima, koji su više nego ljubazni.
GORDANA SEČKO, Slovenija, 7.7.2013. , Hotel i paviljoni Ad Turres
Evo nas ponovo na ljetni odmor u lijepu Crikvenicu. Ljubazno osoblje Hotela Omorike jos vise vam daju motiva da uzivate u ljepotama Prelijepe Crikvenice i njenim prelijepim sljuncanim plazama. Familija Grabus Schhweiz Buchs AG/2013
Omer Grabus, Svicarska, 16.6.2013. , Hotel Omorika

Vaš utisak

Obrazac
Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.
*  
*  
*  
*  
*  

Kontakt

T / + 385 51 241 970; + 385 51 455 560
E / marketing@jadran-crikvenica.hr

Ponedjeljak - petak     07:00-15:00

    

Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela

Dolazim već par godina kako u AD TURRES, tako i u hotel OMORIKU, neovisno o položaju objekata prema plaži uglavnom je za pohvaliti. Jedino moram ukazati na problem u restoranu barem 2012. koji se odnosi na gužvu za vrijeme obroka. Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela
— ŽELJKO PEJIĆ, Hrvatska ( 4.2.2013. ), Hotel i paviljoni Ad Turres