REZERVACIJA

Datum dolaska:

Broj noći:

Promo kod (opcija):

Hotel i paviljoni Ad Turres

O hotelu/paviljonima

Hotel i paviljoni Ad Turres se nalaze na ulazu u Crikvenicu blizu glavne prometnice. Okruženi su prekrasnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem.
  • Crikvenica

Sastoje se od hotela** i paviljona (sobe za iznajmljivanje **) koji pružaju smještaj za više od 700 osoba. U sklopu hotela nalazi se bazen, smješten uz centralni restoran, a u blizini plaža (udaljena 250-400 m).
Ad Turres je odličan izbor za smještaj velikih grupa.
Za ljubitelje sporta nedaleko se nalaze tenis tereni, igralište za mali nogomet, stolni tenis, mini-golf, a za one željne avanture u neposrednoj blizini je adrenalinski park.
 
Info:

Hotel: 2 kata / nema lifta / 40 soba
Paviljoni (12): 2 kata / nema lifta / 27 soba svaki (324 sobe ukupno)
recepcija (0-24)
centralni klimatizirani restoran
internet corner na recepciji (uz nadoplatu)
wi-fi internet na recepciji
parkiralište (besplatno za goste, nečuvano)
otvoreni bazen
kućni ljubimci (uz nadoplatu)
otvorenost: lipanj - rujan
  

Hotel/paviljoni AD TURRES


Kralja Tomislava 111,0 51260 Crikvenica
T / + 385 51 785 003
F / + 385 51 785 079 
E / 
adturres@jadran-crikvenica.hr
 

Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela

Eto, opet prošla godina, pa dolazio odmor, kako da ne, u Crikvenici. Ovo ljeto nam je več 9 put godišnjeg odmora kod Vas. Opet jedno nezaboravljeno ljeto, koje nam sve pružaju baš u Crikvenici. Ljubazno osoblje, uređeni i čisti paviljoni, također i sobe, posebna hvala ide i šefu centralnog restorana gospodinu po imenu Vlado. Čovjek koji zna kako se dočeka gosta i šta je ljubaznost prema gostima. Svaka čast. Da ne zaboravim, ove godine bilo je jako dobro uređeno što se tiče gužve koja dolazi na doručak i večeru, opet nas je bilo oko 700 gostiju, jer su prije otvorili restoran pa se je to sve lijepo pomicalo, da večinom nije bilo gužve. Također i hrana odlična. Hvala svima u Add Turresu za nezaboravan odmor. Kod Vas se jako dobro osječamo i sigurni smo, da se vratimo iduče godine. Hvala za sve. Gordana i Milan iz Slovenije Jadran Hoteli Crikvenica - dojmovi gostiju hotela
— Gordana Sečko, Slovenija ( 31.8.2015. ), Hotel i paviljoni Ad Turres